Kellon vireo

Kirjailija: Lauren Burroughs

Maantieteellinen alue

Bellin vireot,Vireo bellii, ovat muuttolajia, jotka ovat kotoisin Yhdysvaltojen lounais- ja keskiosista sekä Pohjois-Meksikosta. Niiden lisääntymisalue kattaa Yhdysvaltojen keskilänsiosan. Se ulottuu Pohjois-Dakotan eteläosasta, Etelä-Wisconsinista, eteläisestä Michiganista ja Länsi-Ohiosta etelään Texasiin. Bellin vireosalue jatkuu Meksikon pohjoiseen ja sitten länteen Etelä-Arizonan, New Mexico ja Nevadan yli Kaliforniaan. Heidän syksyn muuttoliike alkaa yleensä elokuusta syyskuuhun. Talvella linnut muuttavat Meksikon länsiosaan ja Keski-Amerikkaan Tyynenmeren rannikkoa pitkin. Vähintään Bellin vireot, Virco pieni unipinna ovat Bellin vireon uhanalaisia ​​alalajeja. Alalajien jäsenet ovat rajallisia, lisääntyvät vain Lounais-Kaliforniassa ja Pohjois-Meksikossa. Vähintään Bellin vireot muuttavat ja viettävät talven Etelä-Baja Kaliforniassa.(Alderfer, 2006; Arlott, 2011; BirdLife International, 2017; Kus, 2002; Kus, et ai., 2010; Lebbin, et al., 2010; Sandberg, et ai., 2000; 'Maankäyttäjän opas linnuille of the South ', 1992; Wells, 2007)

  • Biogeografiset alueet
  • lähes arktinen
    • syntyperäinen

Elinympäristö

Lisääntymiskaudella Bellin vireoja esiintyy vaihtelevalla kasvillisuudella ja tiheissä varhaisissa peräkkäisissä elinympäristöissä. Pensaat, puut ja harjapellot ovat myös sopivia paikkoja heille. Kasvijärjestöt, jotka houkuttelevat niitä, ovat paju-puuvillametsät, tammi (Quercus), metsät, pensasetsät ja kuivapesut. Siirtymävaiheen aikana Bellin vireot käyttävät rannikkoalueiden pensaita, metsää ja rantoja. Talviset elinympäristöt ovat hyvin samanlaisia ​​kuin lisääntymisympäristöt, mutta niiden tavoitteena on levitä pois vesistöistä talvikaudella. Bellin vireot puuttuvat huomattavasti yli 1300 metrin korkeudessa Yhdysvalloissa ja 1900 metrin korkeudessa Meksikossa.(Alderfer, 2006; Barlow, 1962; BirdLife International, 2017; '' Uhanalaisen vähiten Bellin vireon ekologia ja suojelu '', 1989; Kus et ai., 2008; Lebbin et ai., 2010; Pitelka ja Koestner, 1942; 'Maanhoitajan opas etelän linnuille', 1992; Wells, 2007)

  • Elinympäristöalueet
  • maanpäällinen
  • Maanpäälliset biomit
  • savanni tai nurmi
  • Vesibiomit
  • rannikko-
  • Muut elinympäristön ominaisuudet
  • rannikkoalue
  • Alueen korkeus
    1300-1900 (korkea) m
    ft

Fyysinen kuvaus

Bellin vireot ovat laululintuja, jotka ovat höyhenvärissä seksuaalisesti monomorfisia kaikkina vuodenaikoina. Höyhenpeitteen väri vaihtelee alueittain. Ne on värjätty tylsältä tuhkasta harmaasta vihreään päähänsä ja ruumiinsa yläosiin. Heidän alapuoli on puhtaasti valkoinen, myös siipien peitteiden alla; heidän rintaansa on joskus havaittavissa hieman vaalean sävyä ruskeanharmaata. Siipien alla olevat sivut on sävytetty keltaisella. Bellin vireoissa on erottuvat valkoiset silmälasit ja tummat aukot. Aikuisten kokonaispituus on 115-125 mm ja paino noin 7-10 g. Heidän siipiensa keskiarvo on noin 18 senttimetriä. Koko ja paino ovat samat sekä naisilla että miehillä.




kuinka homo sapiens riippui eläimistä

Siipikarjat ovat alasti vaaleanpunaisella iholla, josta puuttuu näkyvä untuva. Ne painavat noin 1 g kuoriutumisen yhteydessä. Höyhenet alkavat näkyä nopeasti päivien 6-7 välillä. Nuorten lintujen höyhenet muistuttavat aikuisten höyhenpeitteitä, lukuun ottamatta sitä, että heidän alaosansa ovat valkoisempia ja niissä on erilliset siipitangot.(Alderfer, 2006; Arlott, 2011; Barlow, 1962; BirdLife International, 2017; '' Uhanalaisen vähiten Bellin vireon ekologia ja suojelu '', 1989; Kus et ai., 2010)

  • Muut fyysiset ominaisuudet
  • endoterminen
  • kahdenvälinen symmetria
  • Seksuaalinen dimorfismi
  • sukupuolet
  • Alueen massa
    7-10 g
    0,25 - 0,35 oz
  • Alueen pituus
    115-125 mm
    4,53 - 4,92 tuumaa
  • Keskimääräinen siipien kärkiväli
    18 cm
    7,09 tuumaa

Jäljentäminen

Bellin vireot muodostavat yleensä monogamisen paritteluparin. Aikuiset voivat vaihtaa kaveria vuosien välillä ja harvoin pesimiskokeiden välillä. Parien tarkkaa muodostumista ei tunneta.

Kurkistuskäyttäytyminen on väkivaltaista alkuvaiheessa, ja miehet hyökkäävät naisiin. Vanhempien miesten todetaan olevan vähemmän aggressiivisia. Naaraat houkuttelevat miehet nopeaan silmukointiin. nämä jahdit alkavat pesän rakentamisen alkaessa. Miehet törmäävät toisinaan tarkoituksellisesti naisen kanssa lennon aikana. Barlow (1962) kuvasi useita seurustelun aikana suoritettuja näytöksiä ja asentoja. Ensimmäiset esitykset ovat tervehdysseremoniaa; parit ovat 3-13 cm: n päässä toisistaan, höyhenet ovat toisessa hihassa ja toisessa nukatut. Molemmat heiluttavat siipiään ja häntää nopeasti, ja tämän esityksen aikana syntyy “chee”. Toinen on 'pouncing'; missä uros lyö naista rintaan tai nokkaan. Jos nainen ei hyväksy tätä sosiaalistamisasentoa, hän ei ehkä ole sukupuolikypsä tai valmis puolisoon. Kolmas näyttö on 'harppaus', jossa uros tuulettaa häntäänsä ennen naaraspuolta ja sitten hyppää yhtäkkiä 20-25 cm ja heiluttaa muutaman sekunnin ajan, ennen kuin istuu takaisin alkuperäisen ahvensa luo. Neljäs näyttö on esikopulointinäyttö, suorituskyky, joka voi kestää noin kolme minuuttia. Tämä esitys sisältää kehon heilumisen ja laulun, jonka nainen vastaanottaa. Kaksi viimeistä näyttöä ovat kopulaation ja kopulaation jälkeinen näyttö. Kopulaation aikana uros asettuu dorsaalisesti naaraiden taakse ja lepattaa muutaman sekunnin kloakaalisen kosketuksen aikana. Jälkikopulaatio suoritetaan uroksen lähestyessä naista edestä.

Kohteliaisuus liittyy voimakkaasti pesän rakentamiseen. Molemmat sukupuolet osallistuvat pesän rakentamiseen. Miehet keskeyttävät pesän rakentamisen naaraan vastaan. Naaraat reagoivat paremmin uroksiin pesän rakentamisen edetessä. Kopulaatio tapahtuu yleensä pesänrakennuksen kolmantena päivänä munimisen ensimmäiseen päivään. Bellin vireot tutkivat ja valitsevat pesäkohdat yhdessä etsinnän johtavan naisen kanssa. He rakentavat pesänsä käyttäen ruohoa, olkimaisia ​​varret, lehtiä, paperia ja jopa kuorinauhoja, jotka on sidottu yhteen hämähäkkisilkillä. Heidän pesänsä on rakennettu kuin pussi tai kuppi, aukko pesän yläosassa. Pehmeää ainetta, kuten höyheniä tai sammalia, käytetään pesän vuorauksen pehmustamiseen. Ulkohalkaisija on keskimäärin 71 mm ja sisäpuoli noin 45 mm. Pesää käytetään vain kerran leipäkaudella.(Baicich ja Harrison, 1992; Barlow, 1962; BirdLife International, 2017; Budnik ym., 2000; Howell ym., 2010; Kus et ai., 2010; Pitelka ja Koestner, 1942; Reed, 1965)

  • Astutusjärjestelmä
  • yksiavioinen

Bellin vireot alkavat lisääntymiskautensa huhtikuun alussa alueen eteläpäässä ja toukokuun lopulla levinneisyyden pohjoispäätä kohti. Siitoskausi kestää yleensä heinäkuun alkuun saakka. Naiset munivat 3-4 munaa vuodessa; satunnaisesti 2 ja harvoin 5 asetetaan. Bellin vireot pystyvät asettamaan jopa kaksi kytkintä vuodessa, mutta pesän epäonnistumisen ja saalistajan vuoksi toinen yritys on yleensä epäonnistunut.

Naaraat munivat yhden munan päivässä. Heidän soikeat munansa ovat valkoisia ja pilkullinen ruskea, musta tai punaruskea. Keskimäärin ne ovat 17 x 13 mm ja painavat noin 1-2 g. Molemmat sukupuolet inkuboivat munaa ja inkubaatioaika on 14 päivää. Bellin vireos-poikaset kuoriutuvat yleensä inkubointipäivänä 14 tai 15. Noin 24 tuntia ennen kuoriutumista munissa voi olla halkeamia tai ne voivat näyttää luonnottomilta. Kaksi tuntia ennen kuoren puolittamista voi ilmestyä reikiä. Kuoriutuminen voi tapahtua milloin tahansa päivällä. Aikuiset auttavat kuoriutumisprosessissa.

Poikaset ovat syntyneet korvaamattomina; ne painavat noin 1,8 g syntyessään. Pesäkkeet kasvavat nopeasti seuraavien 10 päivän ajan. He pystyvät nostamaan päänsä 12 tunnin iässä. Molemmat sukupuolet pesivät ja ruokkivat poikasia. Aikuiset murskaavat tai sekoittavat ruokaa vasta kuoriutuneille nuorille. Kun poikanen silmät avautuvat, aikuiset ruokkivat heitä kokonaisilla hyönteisillä. Pesimäaika kestää 9-12 päivää. Ennenaikaista lentoa voi esiintyä ihmisten vuorovaikutuksen ja pesän häiriöiden vuoksi. Pesäpennut lentävät päivinä 10–12. Päivään 10 mennessä pojat voivat hypätä, heiluttaa siipiään ja ovat täysin höyheniä. 25 päivän kuluttua pennuista tulee äänekkäitä ja seurallisia. Aikuiset jatkavat nuorten ruokintaa, kunnes he ovat noin 20-25 päivän ikäisiä, ja pystyvät täysin ruokkimaan ja ruokkimaan itseään. Päivä 40 pojat pystyvät tuottamaan kappaleita ja puheluita. Bellin vireot ovat itsenäisiä 20–40 päivän kuluttua. Sekä urosten että naisten sukupuolikypsyysikä lisääntyy seuraavalla pesimiskaudella (noin vuosi kuoriutumisesta).(Baicich ja Harrison, 1992; Barlow, 1962; Budnik, et ai., 2000; Howell, et ai., 2010; Kus, et ai., 2010; Pitelka ja Koestner, 1942; Reed, 1965; 'Maanhoitajan opas etelän linnuille ', 1992; Wells, 2007)

  • Tärkeimmät lisääntymisominaisuudet
  • iteroparous
  • kausittainen jalostus
  • gonokhorinen / gonokhoristinen / kaksoset (sukupuolet erillään)
  • seksuaalinen
  • munakas
  • Kasvatusväli
    Kasvattaa 1-2 kertaa vuodessa
  • Lisääntymisaika
    Huhtikuun alku - heinäkuun alku
  • Kananmunia vuodessa
    2 - 5
  • Keskimääräinen munien määrä vuodessa
    3-4
  • Keskimääräinen kuoriutumisaika
    14-15 päivää
  • Kantama-ikä
    9-12 päivää
  • Keskimääräinen pakenemisikä
    10 päivää
  • Alueen aika itsenäisyyteen
    20-40 päivää
  • Keskimääräinen itsenäistymisaika
    25 päivää
  • Keski-ikä sukupuolikypsyydessä (nainen)
    1 vuosi
  • Keski-ikä sukupuolikypsyydessä (mies)
    1 vuosi

Sekä uros- että naispuoliset Bellin vireot sisältyvät ja investoidaan nuorten kasvatukseen. He jakavat pesänrakennuksen, inkuboinnin, hautomisen, ruokinnan ja nuorten suojelun tehtävät. Molemmat sukupuolet inkuboivat munia, vaikka naiset inkuboivat useammin päivän aikana. Kun uros on valmis hautomoon, hän laulaa lähestyessään pesää ilmoittaen naiselle, että hän on valmis vaihtamaan asemiaan. Nainen vastaa useaan puheluun ja sitten lentää pois. Sekä miehet että naiset auttavat kuoriutumisprosessissa ja poistavat myöhemmin munankuoret pesästä. Siitosmaksujen vaihto peilaa inkubaation vaihdon aikana kuvatun. Molemmat aikuiset ruokkivat nuoria ruoan regurgitaatiolla. Kun poikanen silmät avautuvat, kokonaiset hyönteiset toimitetaan. Vanhemmat jatkavat nuorten hoitoa, kunnes he ovat noin 30 päivää tai he ovat itsenäisiä.(Baicich ja Harrison, 1992; Barlow, 1962; BirdLife International, 2017; Budnik, et al., 2000; Kus, et ai., 2010; Pitelka ja Koestner, 1942; Reed, 1965; 'Maanhoitajan opas lintuihin of the South ', 1992; Wells, 2007)

  • Vanhempien sijoitus
  • altricial
  • miesten vanhempien hoito
  • naisten vanhempien hoito
  • esilannoitus
    • suojaava
      • Uros
      • Nainen
  • esikuoriutuminen / syntymä
    • provisiointi
      • Uros
      • Nainen
    • suojaava
      • Uros
      • Nainen
  • ennen vieroitusta / poikasia
    • provisiointi
      • Uros
      • Nainen
    • suojaava
      • Uros
      • Nainen
  • ennen itsenäisyyttä
    • provisiointi
      • Uros
      • Nainen
    • suojaava
      • Uros
      • Nainen

Elinikä / pitkäikäisyys

Bellin vireoiden odotettu keskimääräinen elinikä on 3-4 vuotta. Kuolleisuus voi johtua saalistuksesta, loisuudesta, sopivan elinympäristön puutteesta ja ihmisten vuorovaikutuksesta. Vaikka heidän odotettu elinikä on pieni, vain 3-4 vuotta, he voivat elää 7 vuotta. Nuorten eloonjääminen ensimmäisen vuoden aikana on huomattavasti alhaisempi kuin aikuisten.

Luonnon pisin tunnettu elinikä on 9,1 vuotta. Bellin vireoja tarkkaillaan kaappaamalla, nauhoittamalla ja vapauttamalla; tätä tekniikkaa käytetään tarkkailemaan ja seuraamaan heidän elinikää / pitkäikäisyyttä, muuttokäyttäytymistä ja kasvatusmenestyksiä. Näitä lintuja ei yleensä pidetä vankeudessa.(Barlow, 1962; BirdLife International, 2017; Kus et ai., 2010; Wells, 2007)

  • Elinikä
    Tila: villi
    9,1 (korkea) vuotta
  • Keskimääräinen elinikä
    Tila: villi
    7 vuotta
  • Tyypillinen käyttöikä
    Tila: villi
    3-4 vuotta

Käyttäytyminen

Bellin vireot ovat harmaita lajeja. He seurustelevat ensisijaisesti vain lajissaan. Päivittäin heitä voidaan havaita kypsyttävän pitkät hännänsä, hyppäämällä oksien välillä ja jahtaamassa hyönteisiä. Tyypillisen lennon aikana lukuisat nopeat ja matalat siipien lyönnit seuraavat kiinteän siiven liukumista. Ne aaltoilevat hieman lennon aikana. Silmukkailuja on havaittu alueellisten kiistojen ja seurustelun aikana. Bellin vireot ruokkivat rutiininomaisesti, eivät koskaan eksy liian kauas alueestaan. He hyppäävät haarojen väliin ruokinnan aikana ja nähdään harvoin maassa. He uivat itseään upottamalla veteen tai hieromalla märkiä lehtiä.

Monogaamiset parit ovat vuorovaikutuksessa koko pesimäkauden ajan ja suorittavat visuaalisia ja kuulomerkkejä ennen parittelua ja sen ympärillä ja työskentelevät yhdessä pesän rakentamiseksi. Molemmat sukupuolet hoitavat nuoria inkubaation aikana ja jopa 30 päivää kuoriutumisen jälkeen.

Bellin vireot ovat yöllisiä siirtolaisia. Heidän muuttokäyttäytymisensä tunnetaan huonosti; miehet voivat laulaa kokonaisia ​​kappaleita muuttoliikkeen aikana. Laulamispaikkoja ei valita suosikki tai malli; pikemminkin ne valitaan satunnaisesti. Miehet alkavat laulaa ennen kuin aurinko nousee, ja laulavat jatkuvasti koko päivän ilman tuntuvia muutoksia iltaan asti. Heidän päivittäistä aikabudjettia, roostingia ja nukkumista ei tunneta.(Alderfer, 2006; Barlow, 1962; '' Uhanalaisen vähiten Bellin vireon ekologia ja suojelu '', 1989; Joos et ai., 2014; Kus et ai., 2010; 'Wisconsin Bellin vireo-lajien ohjaus', 2013)

  • Avainkäyttäytyminen
  • arboreaalinen
  • lentää
  • liukuu
  • päivittäinen
  • yöllinen
  • liikkuvuus
  • muuttoliike
  • Sosiaalinen
  • Alueen alueen koko
    1052,2 - 12140,6 m ^ 2
  • Keskimääräinen alueen koko
    5058,6 m ^ 2

Home Range

Bellin vireos-urokset valitsevat tietyn alueen ja puolustavat sitä. Miehet ja naiset viettävät suurimman osan ajastaan ​​parinmuodostuksessa, seurustelussa, parittelussa, pesinnöissä, nuorten kasvatuksessa ja ruokinnassa alueellaan. Alueelliset konfliktit sisältävät fyysisen kosketuksen ja korkean intensiteetin laulamisen. Naaraat auttavat harvoin alueidensa puolustamisessa. Heidän aluettaan ylläpitävät ensisijaisesti heidän laulunsa. Koko ei ole määräävä tekijä alueen koossa.

Pesän rakentamisen alkaessa alueellisten rajojen vakauttaminen tunnistetaan entistä paremmin. Niiden alueen koko vaihtelee välillä 0,105 - 1,214 ha (keskimäärin 0,506 ha). Miehet seuraavat hyvin ennustettavaa polkua; ne kulkevat vain noin 46 metrin päässä pesästä.(Barlow, 1962; '' Uhanalaisen vähiten Bellin vireon ekologia ja suojelu '', 1989; Joos et ai., 2014; Kus et ai., 2010; '' Maankäyttäjän opas etelän linnuille '', 1992; '' Wisconsin Bellin vireo-lajien ohjaus '', 2013)

Viestintä ja käsitys

Bellin vireoilla on erottuva kappale. Heidän laulunsa vaihtelevat yleensä linnut, ja se koostuu terävistä tai epäselvistä nuotteista, jotka on annettu pareittain. Kappale päättyy joko nouseviin tai laskeviin nuotteihin. Kappale on yleensä kaksiosainen sarja, vuorotellen kahden äänen välillä: 'cheedle-ee' ja 'cheedle-ew'. He laulavat säännöllisesti, mutta laulu lisääntyy lisääntymiskauden aikana. Häiriöttömänä he laulavat vähemmän kuin silloin, kun tunnistavat tunkeilijan tai muun häiriön. Heidän päänsä värisevät laulamisen aikana. Bellin vireot eivät laula lennon aikana. Bellin vireot kommunikoivat ja havaitsevat tietoa ensisijaisesti näkymän ja äänen avulla; siitä, mitä tiedetään, heidän tuntoherkkyytensä ilmaistaan ​​parittelevien parien ja vanhempien ja heidän poikiensa välillä. Ensisijaisen laulun lisäksi Bellin vireot laulavat viidellä muulla tavalla: seurustelulaulu, hätäkutsu, hälytys, vetokirja ja yleistetty kutsu. Jokainen näistä äänistä on erilainen ja valikoiva erityisiin olosuhteisiin tai stresseihin nähden. Seurustelulaulu on ensisijaisen laulun korkeampi versio; tätä laulua käytetään tiukasti pesän rakentamiseen, munintoon ja muuhun paritteluparien väliseen toimintaan. Hätäkutsu on korkea äänenvoimakkuus, joka lausutaan hämäränä nuottina. Hälytys on kolmen nuotin puhelu, jonka vain miehet laulavat. Tämä huomautus annetaan parittelun ja pesän rakentamisen alkaessa. Tämä puhelu soitetaan yleensä alueelta, joka on kaukana, mutta silti silti loukkaavaa henkilöä tai artikkelia silmällä pitäen. Zip-huomautus on erityinen huomautus, jota käytetään, kun tunkeilija lähestyy aluksi pesää. Tämä muistiinpano ei ole yhtä kova kuin tavallinen käytetty chee; pikemminkin se kuulostaa zip-zip-zip. Yleistetty kutsu on erottuva 'chee' -viesti, jota voidaan kuulla yhdessä useissa olosuhteissa. Näihin olosuhteisiin voi sisältyä ruokinta-aika, seurustelua ja ahdistusta. Bellin vireo käyttää myös geomagneettisia suuntatietoja siirtymävaiheiden aikana.(Alderfer, 2006; Arlott, 2011; Kus et ai., 2010; Sandberg et ai., 2000)

  • Viestintäkanavat
  • akustinen
  • Muut viestintätilat
  • värähtelyt
  • Havaintokanavat
  • visuaalinen
  • tuntoherkkä
  • akustinen
  • kemiallinen
  • magneettinen

Ruokatottumukset

Bellin vireo-saalis monille hyönteisille. He kuluttavat hyönteisiä, kuten todellisia vikoja ( Hemiptera ), kovakuoriaiset ( Coleoptera ), heinäsirkat ( Orthoptera ), mehiläiset, ampiaiset ja muurahaiset ( Hymenoptera ), lehtikuoret (Homoptera), stinkbugs ( Pentatomidae ), lentää ( Diptera ) sekä koilla ja toukoilla sekä aikuisten että toukkien vaiheessa ( Lepidoptera ). Heidän yleisempi valitsemansa hyönteinen ovat suuremmat hyönteiset, kuten heinäsirkat. Siitoskauden aikana he kuluttavat myös pieniä hämähäkkejä ( Araneae ). Heidän ruokavalionsa koostuu pääasiassa hyönteisistä ja hämähäkeistä (99,3%), mutta jotkut kuluttavat vihanneksia ja hedelmiä (0,7%).

Useissa tutkimuksissa on tutkittu Bellin vireoiden vatsan sisältöä lisääntymiskauden aikana. Vaikka hallitseva hyönteisryhmä vaihteli tutkimuksissa, he syövät jatkuvasti toukkia, kovakuoriaisia, hämähäkkejä, heinäsirkkoja ja todellisia vikoja. Hyönteisten osuus mahassa vaihteli suuresti alueen saatavuuden ja leviämisen vuoksi. Juomaveden tarkkailu on vähäistä; veden saannin oletetaan saavutettavan ruokavalion avulla. He kuluttavat saaliinsa käyttämällä useita erilaisia ​​ruokintatekniikoita. Näitä menetelmiä ovat: poiminta - saaliin poimiminen alustasta, kuten lehdestä tai kuoresta; haukkaaminen - ilmasta etsiminen ja saaliin vangitseminen lennon aikana; ja leijuu - saaliin poisto kasvillisesta maisemapinnasta. Bellin vireot syövät korkean ja matalan kasvillisuuskerroksen alueilla, joten niin kauan kuin lehdet ovat tiheitä, ruokinta tapahtuu usein rantavyöhykkeellä. Siitoskauden aikana he voivat syödä pareittain.(Barlow, 1964; Kus et ai., 2010; Terres, 1959; 'Maanhoitajan opas etelän linnuille', 1992)

  • Ensisijainen ruokavalio
  • lihansyöjä
    • hyönteissyöjä
  • Eläinruoat
  • ötökät
  • maanpäälliset ei-hyönteiset niveljalkaiset
  • Kasviruoat
  • hedelmiä

Saalistaminen

Bellin vireot ovat alttiita monien eri lajien saalistukselle. Bellin vireoiden saalistajat sisältävät muita lintulajeja, nisäkkäitä, matelijoita, hyönteisiä ja käärmeitä. Vahvistettuihin lintupetoihin kuuluu: Länsi-pensas-jay ( Aphelocoma californica ) ja Gilan tikka ( Melanerpes uropygialis ). Vakiintuneita nisäkkäiden saalistajia ovat: Virginia opossum ( Didelphis virginiana ), kotikissat ( Kissa ) ja ihmisillä ( Homo sapiens ). Vahvistettuihin käärmeen saalistajiin kuuluvat: gopher snake ( Pituophis catenifer ), läntinen rotakäärme ( Pantherophis obsoletus ), punainen sukkanauhakäärme ( Thamnophis sirtalis infernal ) ja Kalifornian kuninkaallinen käärme (Lampropeltis californiae). Argentiinan muurahaiset ( Linepithema nöyrä ) ja eteläinen alligaattori-lisko ( Elgaria multicarinata ) ovat myös tunnettuja saalistajia.

Bellin vireot reagoivat saalistukseen eri tavalla saalistajan tyypistä riippuen. He voivat suojata pesiään tunkeilijoilta aggressiolla, piilottamalla tai lentämällä pesän ympärillä ja hälytyspuheluilla. Heidän suojaavan käyttäytymisensä tehokkuutta ei tunneta selvästi.('' Uhanalaisen vähiten Bellin vireon ekologia ja suojelu '', 1989; Kus et ai., 2010; Kus et ai., 2008; Pitelka ja Koestner, 1942; Sharp ja Kus, 2004; Wells, 2007)

Ekosysteemiroolit

Bellin vireot saattavat ylittää alueita ja muuttomalleja monien niiden geneeristen lajien kanssa. Vireos voi haastaa muita lajeja kutsuilla tai sietää ruokintaa ja vuorovaikutusta muiden alalajien kanssa.

Ruskeapäiset lehmälinnut ( Molothrus ater ) on tärkeä rooli Bellin vireojen määrässä. Kun naaras Bellin vireot jättävät pesät ilman valvontaa, ruskeapäiset lehmälinnut tallettavat munansa pesiin. Naarasvireoja on havaittu jahtaavan nämä perimäloiset. Lehmänmunan läsnäolo johtaa pesän hylkäämiseen pesimäkauden alussa, ennen vireosien munimista. Lehmälinnun munittamat munakaudet myöhemmin kauden jälkeen, kun vireot ovat munineet, eivät aiheuta hylkäämistä. Jos lehmälintu on poistanut munat, vireot hylkäävät pesän. Ruskeapäinen lehmälintu-parasiitti on lisännyt pesän epäonnistumisia ja hylkäämistä.

Pohjoiset kanan punkit (Ornlthonyssus sylviarum) tartuttaa inkuboivat aikuiset ja nuoret pesässä. Loisen puremat johtavat pieniin, rupia muistuttaviin jälkiin lintujen ikään. Puremat voivat joskus johtaa Bellin vireoiden kuolemaan.

Bellin vireot ruokkivat erilaisia ​​hyönteisiä. Heidän hyönteisten kulutus ei ole tarpeeksi vaikuttava vaikuttamaan hyönteisten ylikansoitukseen. Ne ovat saaliita lukuisille käärmeille ja nisäkkäille.(Alderfer, 2006; Barlow, 1962; BirdLife International, 2017; '' Uhanalaisen vähiten Bellin vireon ekologia ja säilyttäminen '', 1989; Kosciuch ja Sandercock, 2007; Kus et ai., 2010; Kus et ai., 2008; Sharp ja Kus, 2004; Wells, 2007)

Kommensaali- / loislajit
  • Ruskeapäinen lehmälintu ( Molothrus ater )
  • Pohjoiset kanan punkit (Ornlthonyssus sylviarum)

Taloudellinen merkitys ihmisille: positiivinen

Bellin vireoiden taloudellinen merkitys ihmisille on ensisijaisesti lajin tutkiminen ja kouluttaminen. Lintujen tarkkailijat ja tutkijat viettävät aikaa vireon tutkimiseen, erityisesti liittovaltion luettelossa oleviin alalajeihin, vähiten Bellin vireoon ( Virco pieni unipinna ).(BirdLife International, 2017; '' Uhanalaisen vähiten Bellin vireon ekologia ja suojelu '', 1989; Kus et ai., 2010)

  • Positiiviset vaikutukset
  • tutkimus ja koulutus

Taloudellinen merkitys ihmisille: Negatiivinen

Bellin vireot vaikuttavat negatiivisesti ihmisiin pääasiassa tutkimukseen ja säilyttämiseen käytetyistä rahoista. Koska tähän sisältyy uhanalainen alalaji ( Virco pieni unipinna ), suojelutoimenpiteisiin käytetyllä rahalla ja säästetyllä maalla on ollut vaikutusta ihmisten taloustieteeseen. Säilyttämistoimet voivat tapahtua kaupallisen ja asuinkehityksen kustannuksella sekä liittovaltion ja valtion varoilla, jotka osoitetaan vireojen suojelemiseen.(BirdLife International, 2017; '' Uhanalaisen vähiten Bellin vireon ekologia ja suojelu '', 1989; Kus et ai., 2010)

Suojelun tila

Bellin vireosien kokonaisväestö on vähentynyt huomattavasti. Väestön koon pieneneminen on listannut heidät 'Lähiuhanalaisiksi' ja IUCN: n punaisen luettelon väestökehitys vähenee. Kuten kaikki alkuperäiset muuttolajit Yhdysvalloissa, ne on lueteltu suojelluiksi Yhdysvaltain muuttolintusopimuslain nojalla. Heidän alalajinsa ovat vähiten Bellin vireot ( Virco pieni unipinna ) ovat federaalisesti uhanalaisia ​​Yhdysvaltain liittovaltion luettelossa. Heillä ei ole erityisasemaa CITES-sopimuksen tai Michiganin osavaltion harvinaisten eläinten luettelon nojalla.


aasialaisten norsujen elinkaari

Aikuisten yksilöiden jatkuvaan vähenemiseen uskotaan vaikuttavan monet muuttujat. Uhkia ovat asuin- ja kaupallinen kehittäminen, puunkorjuu, loislajit, maa- ja vesiviljely, järjestelmän luonnolliset muutokset (padot ja vesihuolto) sekä pilaantuminen / torjunta-aineet ja muut epäpuhtaudet. Vähän Bellin vireosien uhanalaisuuteen ja populaation vähenemiseen vaikuttavat voimakkaasti ruskeapäiset lehmälinnut ( Molothrus ater ) pesäparasiitti. Raportit munista, jotka sisältävät runsaasti strontiumia, voivat aiheuttaa ongelmia kalsiumin aineenvaihdunnassa. Elinympäristön pilaantuminen kehityksen, puunkorjuun, maatalouden ja vesiviljelyn kautta on vaikuttanut lisääntymis- ja elinympäristöalueisiin ja lisännyt lehmälintujen loisuutta. Etelä-Kaliforniassa metsäpalot ovat uhka vireoille. Ihmisen puuttuminen on myös antanut nuorten ennenaikaisen pakenemisen.

Säilyttämistoimet vireoiden hallitsemiseksi eivät ole olleet täysin onnistuneita populaatioiden palauttamiseksi vakaalle tasolle, mutta niillä on ollut merkittäviä vaikutuksia populaatioihin. Ensisijainen hoitomenetelmä on lehmälintujen hallinta ja elinympäristön ennallistaminen. Lehmälintujen poistaminen on osoittanut lisäävän pesän onnistumista ja populaation tuottavuutta. Lehmälintujen tarttuminen ja pesän manipulointi ovat osoittaneet positiivisia tuloksia vireosien suojelussa. Pesän manipulointi on tehokkaampi ja kustannustehokkaampi tekniikka. Suojelukohteet on tunnistettu ja elinympäristöjen palauttaminen on aloitettu. Uusien elinympäristöjen luominen rannikkolajien istutusten avulla on osoittanut houkuttelevan vireoita. Invasiivisen ei-alkuperäisen kasvillisuuden poistaminen ja alkuperäisen kasvillisuuden palauttaminen on myös osoittautunut tehokkaaksi populaatiotuotannossa. Palauttamista niiden historialliselle alueelle on harkittu, mutta toimia ei ole toteutettu. Hienostunut koulutus ja tietoisuus Bellin vireosta on välttämätöntä säilyttämistoimenpiteenä.(Alderfer, 2006; Barlow, 1962; BirdLife International, 2017; '' Uhanalaisen vähiten Bellin vireon ekologia ja suojelu '', 1989; Howell ym., 2010; Kosciuch ja Sandercock, 2007; Kus, 2002; Kus, et ai. ., 2010; Kus et ai., 2008; Lebbin et ai., 2010; Sharp ja Kus, 2004; Wells, 2007)

Avustajat

Lauren Burroughs (tekijä), Radfordin yliopisto, Layne DiBuono (toimittaja), Radfordin yliopisto, Lindsey Lee (toimittaja), Radfordin yliopisto, Kioshi Lettsome (toimittaja), Radfordin yliopisto, Karen Powers (toimittaja), Radfordin yliopisto, Tanya Dewey (toimittaja) , Michiganin yliopisto-Ann Arbor.

Suosittu Eläimet

Lue Cnemidophorus uniparensista (Desert Grassland Whiptail) eläinlääkeaineista

Lue Monotrematasta (monotreemoista) eläinagenttien kautta

Lue Phoebetria palpebratasta (kevytvaipallinen albatrossi) eläinagentteista

Lue Miniopterus schreibersiistä (Schreibersin pitkä sorminen lepakko) Animal Agents -sivustolta

Lue Litoria caeruleasta (Australian vihreä Treefrog) eläinlääkeaineista

Lue Dendroaspis polylepis (Black Mamba) -eläinagentista