Phoebastria irroratawaved albatrossi

Kirjailija: Dennise Meyers

Maantieteellinen alue

Aaltoilevat albatrossit viettävät aikaa valtameressä Perun ja Ecuadorin länsirannikon sekä Galapagos-saarten välillä. He tulevat pienelle Isla Espanolan saarelle Galapagosissa lisääntymään etelä / kaakkoisrannikolla. On ilmoitettu aaltoilevista albatrosseista, jotka lisääntyvät Isla de la Platassa, saarella noin 20 kilometrin päässä Ecuadorin rannikosta, mutta nämä havainnot ovat harvinaisia. Aaltoileva albatrossi on havaittu Panamassa ja Columbiassa, mutta niitä nähdään harvoin päiväntasaajan pohjoispuolella. Kasvatusalue on muuttunut viime vuosikymmeninä. Kaksi sisämaassa sijaitsevaa Isla Espanolan pesimäsiirtokuntaa katosi vuosina 1971-1994. Keskeinen pesimäsiirtokunta sijaitsee keskellä etelärannikkoa ja ulottuu sisäänpäin kohti saaren keskustaa. Suurin osa lisääntymisestä tapahtuu etelärannikolla, johon kuuluu Punta Suarezin länsipuolella, etelään asti South Pointiin ja koilliseen kuin Punta Cevallos, pienillä erillisillä pesäkkeillä Punta Cevallosista länteen.(Anderson ym., 2002; Birdlife International, 2014; Birdlife International, 2015; Douglas, 1998; Huyvaert, 2006; Jimenez-Uzcategui ja Anderson, 2006; Mouritsen ym., 2003)

  • Biogeografiset alueet
  • neotrooppinen
  • valtamerisaaret
    • syntyperäinen
  • Tyyni valtameri
    • syntyperäinen
  • Muut maantieteelliset ehdot
  • saari endeeminen

Elinympäristö

Aaltoilevat albatrossit ovat pelagisia lintuja, jotka viettävät elämänsä avoimessa valtameressä Ecuadorin ja Perun länsirannikon ja Galapagos-saarten välillä. Kasvattaessaan he pesivät alueilla, joilla on rajoitettua kasviaikaa kovettuneilla laavakylvöillä, joita ympäröivät lohkareet yhdellä saarella, Isla Espanolassa. Viime aikoina heitä on havaittu pesivän paksussa harjapuussa, ruohoissa ja pensaissa, kun elinympäristö on muuttunut invasiivisten luonnonvaraisten vuohien hävittämisen vuoksi ( vuohi ). Siitos pesäkkeitä löytyy hieman merenpinnan yläpuolelta 215 metriin.(Anderson et ai., 2002; Birdlife International, 2014; Birdlife International, 2015; Douglas, 1998; Huyvaert, 2006; Mouritsen et ai., 2003)

  • Elinympäristöalueet
  • trooppinen
  • maanpäällinen
  • suolavesi tai meri
  • Maanpäälliset biomit
  • pensaikkametsää
  • Vesibiomit
  • pelaginen
  • rannikko-
  • Alueen korkeus
    0 - 215 m
    0,00 - 705,38 jalkaa

Fyysinen kuvaus

Nämä linnut ovat vatsassa vaalean tai tummanruskean värisiä, siirtymäkohdissa harmaita, kun se muuttuu kiinteäksi valkoiseksi päässä ja kaulassa. Heidän jalkansa ja jalkansa ovat sinistä sävyä, heidän silmänsä ovat tummanruskeat ja niillä on sinappikeltainen lasku. Nuoret linnut ovat väriltään samanlaisia ​​kuin aikuiset paitsi, että pää on enemmän valkoista kuin keltainen / harmaa. Kypsymättömät poikaset peitetään yhtenäisellä ruskealla höyhenellä, jossa on tummanruskea lasku. Aikuiset seisovat vain ujo metrin korkeudesta (80-90 cm). Nimen aaltoileva osa tulee aikuisten lintujen höyhenten aaltomaisesta kuviosta lähellä niskaa, kun väri siirtyy ruskeaksi. Ne painavat noin 2,5-4 kiloa, ja urokset ovat huomattavasti raskaampia kuin naiset. Suuren koonsa vuoksi he ovat kömpelöitä maalla ja lentäminen on mahdollista, mutta vaikeaa. He tarvitsevat juoksevan aloituksen ja luottavat voimakkaasti tuuliin käynnistääkseen ne ilmaan. Niitä on ilmaan tullessaan kuvattu erittäin siroiksi. Niiden siipien kärkiväli on 220–250 cm, ja urokset ovat suurempia kuin naiset.(Dunning Jr., 2008; Anderson et ai., 2007; Birdlife International, 2014; Birdlife International, 2015; Dunning Jr., 2008)




seepra-peippien käyttöikä

  • Muut fyysiset ominaisuudet
  • endoterminen
  • kahdenvälinen symmetria
  • Seksuaalinen dimorfismi
  • sukupuolet
  • uros suurempi
  • Alueen massa
    2,5-4,0 kg
    5,51 - 8,81 paunaa
  • Alueen pituus
    80-90 cm
    31,50 - 35,43 tuumaa
  • Alueen siipien kärkiväli
    220-250 cm
    86.61 - 98.43 tuumaa

Jäljentäminen

Aaltoilevat albatrossit ovat yksiavioisia, parittelevat koko elämän. Miehen aaltoilevat albatrossit saapuvat Isla Espanolaan maaliskuun loppupuolella ja odottavat kavereitaan. Heidän seurustelurituaali on kova ja röyhkeä. He kohtaavat toisiaan ja tekevät useita höyryjä, jousia ja nokkaa koskettaen ja puhuessaan. Muutaman minuutin välein he kiertävät toisiaan ja jatkavat tanssia. Tanssi voi kestää useita minuutteja. Äskettäin yhdistetyt linnut ja vakiintuneet parit, joiden lisääntyminen epäonnistui viime kaudella, tanssivat pidempään. Parittelun jälkeen naaras munii yhden munan. Aaltoilevat albatrossit ovat osuuskuntakasvattajia. He auttavat muita väliaikaisesti kasvattamaan poikasia tai hautomaan munia, kun biologiset vanhemmat ovat poissa.(Anderson, 1988; Anderson, 2006; Birdlife International, 2014; Birdlife International, 2015; Dubois, 1998)

  • Astutusjärjestelmä
  • yksiavioinen
  • osuuskunta kasvattaja

Aaltoilevat albatrossit lisääntyvät kerran vuodessa ja munivat yhden munan huhtikuusta kesäkuuhun. Ne ovat ainoat albatrossi lajit, jotka lisääntyvät yksinomaan tropiikissa. Niiden pesimäpaikat on valmistettu useista materiaaleista, mukaan lukien lika, pikkukivet ja kasvillisuus.

Heillä on mobiili inkubointijärjestelmä, mikä tarkoittaa, että he liikkuvat muniensa kanssa ja voivat liikkua jopa 40 metriä yhdessä inkubaatiossa. Tämä voi johtaa munankuolleisuuteen, jos se halkeilee tai kiiloutuu kalliolle. Syy mobiili-inkubaatioon on edelleen tuntematon. Munien liikkumisteorioihin sisältyy haitallinen naapuri tai saalistaja ja suuremmat mahdollisuudet 'väliaikaiseen adoptioon', kun toinen aaltoileva albatrossi inkuboi munaa, kun biologinen vanhempi ruokkii ruokaa.

Jos munat hylätään, yleensä saalistajan vuoksi tai kiilataan kiveen, munassa olevat nuoret yleensä kuolevat, vaikka vanhemmat lähtevätkin takaisin. Noin 6 päivän ajan on pieni ikkuna, jossa muna voi selviytyä, jos vanhemmat palaavat. Tämä kuolleisuus aiheuttaa ainakin 10 ja jopa 80 prosenttia kaikista lisääntymishäiriöistä. Mitä kauempana vanhemmat siirtävät munaa, sitä suurempi mahdollisuus kuoriutua epäonnistuu.

Munien itämisaika on noin 65 päivää. Syntymäpaino kuoriutumisen yhteydessä on noin 273 grammaa. Poikasilla kestää vähän yli 5 kuukautta. Kun he lentävät, he lentävät saarelta ja pysyvät merellä 4-6 vuotta (keskimäärin = 5), kunnes se saavuttaa sukupuolikypsyyden. Kun he ovat sukupuolikypsiä, he lentävät Isla Espanolaan ja aloittavat jalostusprosessin. Saarella on havaittu vain 2-vuotiaita aaltoilevia albatrosseja, jotka eivät lisääntyneet saarella. Naispuolinen kumppani on raportoinut uskottomuudesta, mutta silti pari ei koskaan jakaudu. Uros ei ole alueellinen tämän uskottomuuden suhteen. Tämä jättää uroksen joskus hoitamaan poikaa, joka ei ole hänen. Heidän yksiavioinen suhde voi olla haitallinen lajille, jos toinen kumppani kuolee, jättäen toisen kumppanin ilman keinoa lisääntyä. Uuden kumppanin löytämistä ei ole dokumentoitu, jos vanha kumppani kuolee.(Anderson et ai., 2007; Anderson, 1988; Anderson, 2006; Birdlife International, 2014; Birdlife International, 2015; Douglas, 1998; Dubois, 1998; Huyvaert et ai., 2005; Mouritsen et ai., 2003 )

  • Tärkeimmät lisääntymisominaisuudet
  • iteroparous
  • kausittainen jalostus
  • gonokhorinen / gonokhoristinen / kaksoset (sukupuolet erillään)
  • seksuaalinen
  • munakas
  • Kasvatusväli
    Aaltoilevat albatrossit lisääntyvät kerran vuodessa Galapagoksen kuivakauden aikana.
  • Lisääntymisaika
    Huhti-kesäkuu
  • Kananmunia vuodessa
    0 - 1
  • Keskimääräinen kuoriutumisaika
    2 kuukautta
  • Keskimääräinen pakenemisikä
    167 päivää
  • Keskimääräinen itsenäistymisaika
    167 päivää
  • Alue-ikä sukupuoli- tai lisääntymiskypsässä (nainen)
    4-6 vuotta
  • Alue-ikä sukupuoli- tai lisääntymiskypsässä (mies)
    4-6 vuotta

Kun muna on munittu, molemmat vanhemmat kiertävät vuoroja inkuboitaessaan munaa. Yksinhuoltaja inkuboi niin kauan kuin kaksi viikkoa, kun heidän kumppaninsa löytää ruokaa. He tekevät tämän, kunnes poikaset kuoriutuvat. Jos muna hylätään, adoptiopari, joka ei ollut jalostanut tai ei kasvattanut kyseistä kautta, voi inkuboida munan. Munan ja adoptiovanhempien suhde on kuitenkin lyhytaikainen. Useissa tapauksissa adoptiovanhemmat inkuboivat vain yhden päivän, kunnes hekin hylkäävät munan. Palautettu biologinen vanhempi inkuboi sitten noin puolet adoptiovanhempien jättämistä hylätyistä munista. Teoria tämän käyttäytymisen takana on albatrossi 'lastenhoito', kun biologiset vanhemmat ovat poissa. Huyvaert et ai. (2005) raportoi vain kahdesta munasolujen adoptiotapauksesta, jotka jatkuivat kuoriutumiseen ilman biologisten vanhempien paluuta. Inkubaatioaika on noin 65 päivää. Kun poikaset kuoriutuvat, ne ovat ruskeat, pörröiset ja esisosiaaliset. Poikaset ovat riippuvaisia ​​vanhempiensa ruoasta, kunnes he ovat paenneet ja lentäneet itse. Aika pakenemiseen ja itsenäisyyteen on noin 5 kuukautta, ja he lähtevät yleensä saarelta joulukuun puoliväliin mennessä, usein heidän vanhempiensa syötyään. Kun he ovat lentäneet, he eivät enää ole yhteydessä vanhempiinsa.(Anderson et ai., 2007; Birdlife International, 2014; Birdlife International, 2015; Huyvaert ja Parker, 2010; Huyvaert et ai., 2005)

  • Vanhempien sijoitus
  • esisosiaalinen
  • miesten vanhempien hoito
  • naisten vanhempien hoito
  • ennen vieroitusta / poikasia
    • provisiointi
      • Uros
      • Nainen
  • ennen itsenäisyyttä
    • provisiointi
      • Uros
      • Nainen

Elinikä / pitkäikäisyys

Aallotetun albatrossin pisin havaittu elinikä on noin 40 vuotta. Lintu leimattiin 1970-luvulla ja hänet pyydettiin uudelleen vuonna 1997, ja sen ikä oli 37 vuotta. 40 vuotta voi kuitenkin olla aliarvioitu heidän eliniänsä. Monilla muilla albatrossilajeilla on elinikä, joka on havaittu 50 vuoden alueella, ja tämä viittaa siihen, että aaltoilevalla albatrossi voi olla samanlainen pitkä elinajanodote. Aallotettuja albatrosseja ei pidetä vankeudessa.(Anderson et ai., 2008; Birdlife International, 2014; Birdlife International, 2015; Douglas, 1997)

  • Elinikä
    Tila: villi
    40 (korkea) vuotta

Käyttäytyminen

Aaltoilevat albatrossit ovat muuttolintuja, jotka viettävät vain lisääntymisaikansa maalla. Joulukuun puolivälistä maaliskuun puoliväliin ne sijaitsevat kohti Perun ja Ecuadorin rannikkoa. Ne ovat hirvittäviä lajeja, jotka pesivät maassa. He ovat aktiivisimpia päivällä, varsinkin kun he etsivät ruokaa, ja viettävät yötunnit inkuboimalla tai kelluessaan vedessä. Rajoitetun lisääntymisalueensa takia aaltoilevat albatrossit pesivät pesäkkeissä rannikoilla. He eivät ole kovin sosiaalisia paitsi kumppaneidensa kanssa. Heidän ruokailutottumuksensa avomerellä tekee heistä luonteeltaan luontaisia. Heidän pariutumistanssinssa huutojen, kutsujen ja nokan kolinoiden kanssa on tärkeä käytös, joka on syytä mainita uudelleen. Aggressiivisina lajeina he eivät puolustaa tiettyä aluetta.(Birdlife International, 2014; Birdlife International, 2015)

  • Avainkäyttäytyminen
  • terricolous
  • lentää
  • liukuu
  • luontainen
  • päivittäinen
  • liikkuvuus
  • muuttoliike
  • siirtomaa-

Home Range

Aaltoilevat albatrossit pesivät suunnilleen samassa paikassa vuosi toisensa jälkeen. Liikkuvan hautomon avulla he pysyvät harvoin yhdessä paikassa, ja heidän kotiympäristöään voidaan kuvata noin 40 neliömetrin pensas-, lohkare- ja nurmialueeksi. Kun he eivät lisäänny, heillä ei ole määriteltyä kotialueita.(Birdlife International, 2014; Birdlife International, 2015)


kurkun taimen munii

Viestintä ja käsitys

Aaltoilevat albatrossit luottavat akustiseen viestintään, kosketukseen ja visuaaliseen havaitsemiseen. He kommunikoivat napsauttamalla ja hilseilemällä ääniä, varsinkin kun kosit. He käyttävät näkemystään parittelutanssinsa aikana. Heidän liikkeensa ovat synkronisia pään heilahtelun, jousien ja nokan napautuksen kanssa. Suunnittelussa jotkut linnut voivat havaita maapallon magneettikentät käyttämällä nenän magneettikiteitä ja / tai kvanttikemikaalia, valon välitystä, protonipumppua tai silmän vapaiden radikaalien mekanismia. Aaltoilevissa albatrosseissa Mouritsen (2003) huomasi, että suunnistaminen yllä olevilla tavoilla on epätodennäköistä, mutta sitä ei voida sulkea pois. Aaltoilevat albatrossit lentivät suoralla polulla heidän päähänsä kiinnitetyistä vahvista magneeteista riippumatta. On ehdotettu, että he käyttävät sen sijaan aurinkokompassia tai hajua, kun otetaan huomioon, että heidän aivojensa hajuosa vie 37% tilavuudesta.(Birdlife International, 2014; Birdlife International, 2015; Merlen, 1998; Mouritsen et ai., 2003; Nevitt, 2008)

  • Viestintäkanavat
  • visuaalinen
  • tuntoherkkä
  • akustinen
  • Muut viestintätilat
  • duettoja
  • Havaintokanavat
  • visuaalinen
  • tuntoherkkä
  • akustinen
  • kemiallinen

Ruokatottumukset

Nämä linnut ruokkivat pääasiassa luista kaloja, haita, säteitä, äyriäisiä ja kalmareita. He voivat saada ruokaa yöllä, kun kalmari on lähellä pintaa. Tämä voisi tarjota heille helpomman aterian, koska kalmari ja kalat nousevat pintaan yöllä. Tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että he etsivät ruokaa ja lentävät enemmän päivänvaloaikana.

Aaltoilevat albatrossit häiritsevät joskus muita lajeja luopumasta saalista, jota kutsutaan kleptoparasitismiksi. Heidän on nähty varastavan ruokaa perulaisista boobeista ( Sula variegata ). He eivät ole aggressiivisia boobeja kohtaan eivätkä hyökkää heitä lennon aikana. Pelkkä rintojen takana käyminen tuntui riittävältä stressiltä, ​​että rinnat karkottivat ruokansa. Se voi olla ratkaiseva puhdistustekniikka, mutta vahvistamiseksi tarvitaan lisää havaintoja. Poikasen poikasen aikana aaltoilevat albatrossit pysyvät ensisijaisesti 100 km: n päässä pesäpaikasta ja ovat yleisempiä matalalla Galapagos-mannerjalustalla pitkin syvempiin vesiin. Kun poikaset ovat nuoria, vanhemmat vuorottelevat lyhyiden ravintomatkojen (poikaselle hyödyllisten) ja pidempien matkojen välillä (hyödyllisiä vanhemmalle). Kun tipu ikääntyy, itsenäistyy ja sietää harvemmin aterian, vanhemmat pystyvät lähtemään tuottavampiin vesiin ruokailua varten.(Anderson ym., 2002; Anderson, et ai., 2005; Anderson, 2006; Birdlife International, 2014; Birdlife International, 2015; Duffy, 1980; Merlen, 1998)

  • Ensisijainen ruokavalio
  • lihansyöjä
    • piscivore
    • nilviäissyöjä
    • raadonsyöjä
  • Eläinruoat
  • kalastaa
  • kehon nesteitä
  • Carrion
  • nilviäiset
  • vesieläinten äyriäiset

Saalistaminen

Aallotetuilla albatrosseilla on monia saalistajia, ja useimmat niistä saalistavat munia. Joihinkin saalistajiin kuuluu Espanolan pilkkulinnut (Mimus macdonaldi), ihmiset ( Homo sapiens ), Galapagon haukat (Buteo galapagoenisis) ja Galapagosin pöllöt (Asio flammeus galapagoenisis). Suuremmat saalistajat ottavat munat ja poikaset kulutukseen. Heidän ainoa saalistajien sopeutumistapansa on mahdollinen salainen väritys alavatsassaan tummanruskeat / harmaat höyhenet, jotka sopivat tummanruskean / harmaan lohkareiden kanssa.(Anderson, et al., 2002; Anderson, et ai., 2005; Anderson, et ai., 2007; Anderson, 1988; Birdlife International, 2014; Birdlife International, 2015; Huyvaert, et ai., 2005)

  • Petoeläinten vastaiset mukautukset
  • salaperäinen
  • Tunnetut saalistajat
    • Espanola-pilkkulinnut (Mimus macdonaldi)
    • ihmiset ( Homo sapiens )
    • Galapagon haukat (Buteo galapagoenisis)
    • Galapagon pöllöt (Asio flammeus galapagoenisis)

Ekosysteemiroolit

Hyttyset, täitä, pehmeitä punkkeja ja hippoboskidiperhot ovat ektoparasiitteja. Ektoparasiitit ovat tärkein syy munien hylkäämiseen, toiseksi vain liikkuvan inkubaation jälkeen.(Anderson, 1988; Birdlife International, 2014; Birdlife International, 2015)


Pohjois-Amerikan lentävä orava

Kommensaali- / loislajit
  • hyttyset ( Culicidae )
  • hippoboscid lentää ( Hippobosoidae )
  • kasvot ( Siphonaptera )
  • pehmeät punkit ( Argasidae )

Taloudellinen merkitys ihmisille: positiivinen

Aaltoilevat albatrossit pyydetään pitkäsiimalla kalastusaluksista. Miehiä tapetaan useammin, koska heillä on suuremmat mahdollisuudet menestyä syöttiä varastamassa (ja siksi enemmän yrityksiä). Jotkut kalastajat pitävät kuolleita tai eläviä lintuja höyheniään tai ihmisravinnoksi.(Anderson, 1988; Anderson, 2006; Birdlife International, 2014; Birdlife International, 2015)

  • Positiiviset vaikutukset
  • ruokaa
  • ruumiinosat ovat arvokkaan materiaalin lähde

Taloudellinen merkitys ihmisille: Negatiivinen

Aaltoilevat albatrossit yrittävät usein varastaa syötin pitkäsiima-kalastajilta. Tämä on vähäinen menetys kalastusteollisuudelle, mutta johtaa usein albatrossien loukkaantumiseen tai kuolemaan.(Anderson, 1988; Birdlife International, 2014; Birdlife International, 2015; Jahncke, 2001; Jimenez-Uzcategui ja Anderson, 2006; Merlen, 1998)

Suojelun tila

Aaltoilevat albatrossit on lueteltu IUCN: n punaisella listalla kriittisesti uhanalaisina johtuen niiden erittäin rajallisesta lisääntymisalueesta ja äskettäisestä aikuisväestön vähenemisestä. Tämä lasku johtuu loisuudesta, elinympäristön tuhoutumisesta, saalistajien käyttöönotosta ja ihmisten vuorovaikutuksesta. Suurin tekijä laskussa on pitkäsiima. He hyökkäävät kalastajien käyttämään syöttiin ja joutuvat koukkuihin ja verkkoihin. Anderson (2001) havaitsi, että yksi prosentti 2 500 sidotusta linnusta päätyi kalastusaluksiin 12 kuukauden aikana. Aikuisten vuotuinen eloonjäämisaste on laskenut 95,3 prosentista 92,5 prosenttiin, mikä on vakava lasku pitkäikäisten lajien kohdalla. Miehillä on suurempi kuolemanvaara, koska he onnistuvat saaliiden saaliissa pitkäsiimaisten verkkojen verkoissa, ja siksi he seuraavat sitä useammin. Mieshäviö aiheuttaa lisääntymisongelmia vanhempien välttämättömän kumppanuuden vuoksi poikasen kasvatuksessa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että tämä puolueellisuus esiintyy vain aikuisuudessa ja tällä hetkellä kutakin urosta kohden on 1,188 naista. Aaltoilevat albatrossit kerätään myös tarkoituksella kulutusta ja höyhenkauppaa varten. Vuosina 1970-1971 Harris (1971) laski populaation koon olevan noin 12 000 paria. Tämä määrä nousi vuonna 1994, kun Douglas (1994) löysi arviolta 15 600 - 18 000 paria. Vuonna 2001 Anderson (2001) teki kolmannen väestömäärän, ja löydettiin noin 34 700 paria. Vuodesta 2001 lähtien ei ole yritetty uusia kokolajilaskelmia, mutta Andersonin vuonna 2007 tekemä tutkimus ehdotti, että jalostusparit vähenivät lisääntymissiirtojen katoamisen vuoksi. Invasiivisten vuohien ( vuohi ) ja sen jälkeen kasvullisen peitteen uudistumisesta, on todennäköistä, että kaikkia pesimäpareja ei oteta huomioon näissä viimeaikaisissa tutkimuksissa. Aaltoilevat albatrossit ovat Galapagoksen luonnonsuojelualueen suojaamia, mutta se ei ulotu niiden koko ruokinta-alueelle. Ecuador ja Peru aloittivat neuvottelut suojelun edistämiseksi, ja tuloksena oli albatrossien ja petrelien sopimus ja suojelu (ACAP). Se annettiin vuonna 2001, mutta sitä ei ole pantu täytäntöön vuodesta 2006. Vaikka aaltoilevat albatrossit ovat kansallisten ja kansainvälisten lakien ja sopimusten suojaamia, he tarvitsevat kansainvälisen lupauksen suojellakseen niitä sukupuutolta. Nykyisiä varantoja ja suojeluja olisi laajennettava kattamaan kaikki lintulajit. Tähän tulisi sisältyä metsästyskiellot tahallisen korjuun kaaremiseksi ja kalastuksen kieltäminen saariston tietyissä osissa. Tutkittaessa Isla de Plataa toisena mahdollisena lisääntymispaikkana pääteltiin, että saarella oli useita ongelmia vaihtoehtoisen pesimäpaikan luomisessa. Munat saalistetaan. Munat ja nuoret poikaset ovat usein ihmisten laittomia. Saarta ei tällä hetkellä suojaa mikään luonnonsuojelulaki. Villieläinten asiantuntijat ovat päätyneet siihen, että aikuisten kuoleman estämisellä olisi suurempi vaikutus kuin pelkästään munien pelastamisella. Jos lajin pitkä elinikä säilyy ja lisääntymiskuolleisuuskysymyksiä käsitellään, lajilla on mahdollisuus toipua. CITESissä, Yhdysvaltain muuttolintulaissa, Yhdysvaltain liittovaltion luettelossa ja Michiganin osavaltion luettelossa, lintuja ei ollut luettelossa tai heillä ei ollut erityisasemaa.(Anderson, et ai., 2002; Anderson, et ai., 2007; Anderson, et ai., 2008; Anderson, 2006; Birdlife International, 2014; Birdlife International, 2015; Douglas, 1997; Huyvaert, 2006; Huyvaert, et al., 2005; Jahncke, 2001; Jimenez-Uzcategui ja Anderson, 2006; Merlen, 1998; Powell ja Gibbs, 1995)

Avustajat

Dennise Meyers (tekijä), Radfordin yliopisto, Karen Powers (toimittaja), Radfordin yliopisto, April Tingle (toimittaja), Radfordin yliopisto, Emily Clark (toimittaja), Radfordin yliopisto, Cari Mcgregor (toimittaja), Radfordin yliopisto, Jacob Vaught (toimittaja) , Radfordin yliopisto, Tanya Dewey (toimittaja), Michiganin yliopisto-Ann Arbor.

Suosittu Eläimet

Lue Lepidoptera-eläinlääkeaineista

Lue Cygnus buccinatorista (trumpettijoutsen) Animal Agents -sivustolta

Lue Limenitis archippus -eläinten tekijöistä

Lue aiheesta Leptodeira septentrionalis (septentrionalis) eläinagentteista

Lue Coragyps atratus (musta korppikotka) Animal Agents -sivustolta

Lue Dendroaspis polylepis (Black Mamba) -eläinagentista